uFeel.me
Измечтай ме
Автор: letisiq77,  21 август 2011 г. в 14:46 ч.
прочити: 451
Искам да мечтаеш за това,
в съня си, тялото ми да жадуваш,
да се опияняваш от греха,
и буден, пак да ме сънуваш.
Във всеки полъх да усещаш мен,
дъха ми, по горещото ти тяло,
а всяка капка дъжд студен,
целувка, за която е копняло.
Искам да мечтаеш за мига,
когато с устни, ще те изтезавам,
да дишаш и живееш за деня,
във който, ще те притежавам.
Тогава с пръсти-кадифе,
по кожата ти, ще танцувам,
дълбоко в леденото ти сърце,
\"Обичам те\", ще изрисувам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me