uFeel.me
Измамник
Автор: RaYoRa,  27 август 2009 г. в 08:42 ч.
прочити: 343

С какво си по-различен от лъжата

С какво си истината ти

Повярвах ти

Играх играта

И днес са влажни мойте очи

Но как да плача за измамата

Като не беше моя тя

Единствен ти ограбен си

Спасявам се

Но ти докрая си оставаш с таз лъжа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me