uFeel.me
Излъжи ме
Автор: maggi4ka,  18 февруари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 497
Излъжи ме пак, че ме обичаш...
Излъжи, че липсвам ти в нощта...
Кажи ми, че във всяка друга мене виждаш...
Имам нужда да чуя това!
Не ме интересува, че ме лъжеш!
Не ща да чувам истината в този миг!
Имам нужда от прегръдка...
Имам нужда пак да заглуша издайническите сълзи!!!
Кажи ми нещо мило.
Дари ме със усмивка, моля те!
Не ми припомняй, че те губя!
Не искам да усетя празнота...
Излъжи ме пак, че ме обичаш,
както правил си го винаги преди...
Припомни ми щастието ни с очите,
които виждам за последно може би!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me