uFeel.me
Излъгана ( С "И\" )
Автор: Giovanita,  7 октомври 2008 г. в 22:09 ч.
прочити: 1211
Изкусно Извинение Изричаш,
Извайвайки Изчерпани Импулси...
Излишните Измислици Изтичат,
Най-Истинната изповед Изпусна!

Измъкваш Изоставени Илюзии,
Извивайки се Искаш да Изплуваш,
Изтрити Изтезания Изслушай
И Името ми ти ще Излекуваш...

Изчакай Изумен да те Изпратя,
Изплъзна се Изящната Интрига...
Изкачвам се,Излитам И Играя,
Икона съм,Измама И Индиго!

Идилия-Изцяло Избледняла.
Излъгал си!Избягай в Избавление!
Изгаряйки за теб съм Издълбала
История в Измамно Изкушение.

Издъхват Изхабени Идеали,
Изтръпват Изпарили се Искри
И в мене Изтъняват Интервали...
Излята Интуиция Изтри.

Изгонен ще Изчезваш И ще Идваш,
Израждайки Изтръгнат Идеал
И... ,Идол Изгасен,ще ме Измъчваш...
Изгода в Истината Изкопал...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me