uFeel.me
Излъган
Автор: Anq,  19 юни 2012 г. в 02:07 ч.
прочити: 175

Изричаш стотици думи, кълнеш се в хиляди неща,

залъгваш се сам и дори си повярва, но как да повярвам 
аз на твоите слова.

Казваш, че обичаш самотата, а сам не оставаш дори и за час,

казваш, че обичаш деня, а аз те виждам само през нощта,

казваш, че живота ти вече съм аз, но усешам нейния парфюм у вас.

И странно е как реши, че обичам те много, че всъщност хитреца си ти, 

как сам повярва ти на своите лъжи и дори не виждаш в очите ми, че отдавна нищо не блести, 

как в сърцето ми друг мъж стои и как малко по малко той те смени, 

a излъган остана единствено ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me