uFeel.me
Изкушена
Автор: pipito__,  2 април 2011 г. в 22:48 ч.
прочити: 247
Какво ми стана  не разбрах,
в момента в който те видях.
Стоеше мирно, тих и кротък беше ти,
но друго ми говореха твоите очи.

Разказваха ми много- за принцове, дворци,
за приказни принцеси и всичките звезди!!!
Пееха ми тиха песен, казваха ми стихове,
донасяха ми цветна, кротка есен в тихи часове.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me