uFeel.me
Изгубвам себе си...
Автор: Unique,  21 март 2009 г. в 00:14 ч.
прочити: 238
Грима аз сложих си красиво
и разроших косата си с ръце.
Облякох хубавите дрешки
и назаем взех едно сърце.

Излязох аз красива и с усмивка,
с походка на звезда
и тръгнах аз по пътя
да търся надеждичка една!

Кого залъгвам, че съм щастлива,
та аз нямам чувства и мечти.
Едно момче с усмивка мила.
Всичко в мен уби!

Но трупът ми жив е
нищо, че е без душа.
И него тихо и бавно
започвам аз да руша.

Едва ли ще изтрая дълго,
така да живея - не мога.
Изгубвам сили, надежда...
Изгубвам себе си сега..!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me