uFeel.me
Изгубвам се за последен път
Автор: meri4ka,  2 февруари 2009 г. в 11:52 ч.
прочити: 183

Какво остава след спомена – лятото,
с хиляди звуци на щедри щурчета.
Влюбена нежност – за теб непонятното
виждане мое за снежни момчета.

Омаен изсипва се, искрящ звездопад,
който ни връща надежда, опора.
Няма да тръгнем с теб, Слънце, назад,
щом към небето отвежда ни взора.

Животът подреждаме в откъслеци – миг,
в който, светъл, светът ни изпява.
От снимките поглежда ни скъпият лик,
с любов ни засипва, топло ни става.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me