uFeel.me
Изгубих се...
Автор: bizcocho,  23 май 2009 г. в 03:54 ч.
прочити: 626
Изгубих се
в твоята липса...
несмело
се връщам назад,
но открия ли
стъпки оставени,
побягвам уплашено аз...
Мислено
оставям ти ласка,
капка нежност
за теб през ноща
и тръгвам
с тъгата през мрака,
пак докоснала
с мисълта обичта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me