uFeel.me
Изгубих се...
Автор: maggi4ka,  9 януари 2012 г. в 10:35 ч.
прочити: 413
Изгубих се... по пътя към мечтата си...
Забравих за какво мечтах...
Получих всичко, дето исках...
Но за миг... така и не разбрах...
Получих те! Ти бе мечтата ми!
До мен застана и огря...
Но как така се случи - аз дори не забелязах...
Че всичко, дето искам тук е и сега...
И бях спокойна... бях жена...
Желана, истинска, красива...
Оценена и поискана... ЖЕНА...
Която все стремеше се към теб... единствения
Но когато те получи, не разбра...
Нима била съм толкоз сляпа...
Нима да оценя не съумях...
Ти даде ми криле, мечти, надежди...
Даде ми ги - полетях...
Сега объркана останах...
Изгубена по пътя си... Сама...
Ти своята пътека хвана...
Уморен да чакаш, уморен от самота...
Върви... Аз тук ще си остана...
Мога да почакам още цял живот...
Аз чаках те... а бързо те загубих...
Върви... пък аз... оставам Дон Кихот...
С вятърните мелници ще се преборя...
Ще следвам твойта светлина...
Ще бъда само... едно от всичките лица,
които минали са през живота ти...
Който неразбрали тебе са изгубили...
Които ще те чакат все така...
Притихнала пак тук ще си остана...
Сълзите - мои са си и ги заслужавам...
Не се обръщай... Остави ме тук, на тази гара...
Продължи напред...
А следващият лик със който се събудиш,
дано да бъде ТЯ...
Която ще те оцени, която ще открие...
Че носиш само доброта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me