uFeel.me
Изгубена
Автор: galya_galya,  6 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 557
Очите ми - избодени от теб
не виждат вече любовта..
Сърцето ми - изтръгнато от теб
само на Дявола се доверява..

Взе мечтите ми и ги разкъса
остана Вятъра с тях да си играе..
Чувствата ми - веч няма ги
и то благодарение на теб..

И лутам се аз. Лутам се..
там някъде в безкрая..
Питаш ме къде ще стигна?
а аз не зная, защото
границите ми ги няма..

Слънцето - не топли, а гори
изгаря и останалото в мен..
Друго и не ми остана
Ти уби всичко, всичко в мен..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me