uFeel.me
Изгубена любов
Автор: dizel4eto__f,  25 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 348
През деня те виждам,като
слънце заслепило моите очи.
Нощем те сънувам,като
две тлеещи над мен звезди.

През зимата те виждам,
като снежинка във нощта.
През лятото си мисля,
морска шир ли си ти сега?

Бавно отеква,
любовта...като звук!!!
Всичко се променя,след нея
настъпва само болка и студ.

Времето всичко променя
и чувствата дори.
Времето най-много нас променя,
а чувствата рушим сами.

Любовта изгубена ,
се опитвамв да върнем.
Спомени стари,
се опитваме отново да прегърнем.

Нашата любов
е лишена от съдба.
А съдбата наша
е да дирим любовта...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me