uFeel.me
Изгубена любов
Автор: cornelkaa,  11 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 526
Зная, късно е вече
любовта отиде си от нас далече .
Зная, нищо не мога да върна
дори света да преобърна .

Но запомни -
ще минат ден , два
и ще разбереш
какво си ми причинил да сега !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me