uFeel.me
Изгрева на една душа
Автор: fire_AngeL_1,  1 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 410
Посветено на Деница Гръблева

Слънце изгрява всеки ден, но този, е различен за теб и мен.
12.09.86 се е родила Звездица наречена Деница.
От тогава тя свети и разпръсква светлина над света.
Каква красота се е родила, каква чаровница ни е озарила.

Има една душа, има една светлина,
Има една звезда, има една жена,
Деница се нарича тя и е най-красивата на света.
На Деница красотата, не може да се опише със слова,
написани върху листа,
трябва да видите, да ВИДИТЕ какво е красота на звездата,
създадена от красотата несъществуваща на земята!

=========================================================
F.A.1
=========================================================

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me