uFeel.me
Изгрев
Автор: Vala,  23 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Любовта изгрява
в приказна позлата,
от хоризонта
на сърцето.
Нощ, загърната
с дреха
от звезди-
пищна и богата,
разлива
омайност
от небето!
Еликсир от
чувства
се стичат
подобно водопад.
Светът изглежда
като нов:
по-светъл и
добър,
някак чародейно
непознат.
Вулканична
лава - страст
пренася
от висините
усещане за рай.
Отправям
молитвата гореща:
Боже, нека
този изгрев
продължи безкрай!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me