uFeel.me
Изгори ме!
Автор: caballero,  6 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 858

Тръгвам и се връщам.

Давам, но и вземам...

Любя, после мразя.

Смея се и плача...

Искаш ли - вземи ме!

Като лед в ръката си

стопи ме...

Като буря ме връхлитай!

Омагьосай ме - опитай...

Здраво дръж ме и не пускай!

В мен като по въглени препускай!

Всеки път ме преоткривай

и стрели в сърцето ми забивай...

Целувам, но и хапя!

Разруши и сътвори ме!

Пак за тебе мисля,

хайде бързо - изгори ме!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me