uFeel.me
Изгаряне
Автор: Lss,  23 юни 2013 г. в 15:19 ч.
прочити: 339

Клада чувствена беше подпалила,

със искрите достигна небето.

После пепел изтърси от дланите

и замина да търси морето.

 

Но река се изпречи на пътя ѝ

бързоструйна, пенлива, студена.

Тя поспря се – не става за къпане

на душата от огън горена.

 

Планина се изправи насреща ѝ

със прохладни дъбрави и долове.

Но в съня ѝ все тъй горещо бе...

Тя подмина вековните стволове.

 

И накрая видя го – морето!

Изранена от път го прегърна.

То заля с любовта си сърцето,

излекувано вече го върна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me