uFeel.me
Избягала
Автор: p.bijev,  9 април 2012 г. в 20:43 ч.
прочити: 402
От дума на дума отмина
поредният час от нощта
настана време и аз да замина
угасва пламъка в мойта душа

Заспиваш... забравяш за всичко
сънуваш принцове на бели коне
безкрайни поляни пак прекосяваш
от страх да не се върнеш при мене

Неизбежно е... и двамата го знаем
настъпва утрото, отваряш очи
и пак до теб съм и взирам се плахо
дали избягала нощес си ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me