uFeel.me
Избрах си пътя
Автор: Шкафчето,  16 юни 2011 г. в 17:25 ч.
прочити: 462
Ти знаеш ли какво е да обичаш
против разума, а само със сърцето?
Да знаеш, че не трябва, но да сричаш,
че влюбен си, с усмивка на лицето?

Усещал ли си трепета в гърдите
заглеждайки се в чуждата съпруга
и знаейки нередност, че извършваш
да любиш нея, а не някоя си друга?

От моралисти бил ли си осъждан
със думи строги и обидни?
Поставян ли си бил ти пред дилема -
любовта или приятелите са по-свидни?

Така съм днес, ала не се замислям,
избрах си пътя, воден от сърцето.
Ако разбираш ме, то моля те прости ми!
Ако ли не... Аз съжалявам за което!


2011-06-16

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me