uFeel.me
Избор
Автор: milgeo,  16 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 899
Сега, когато те намерих и осъзнах,
че всъщност ти си другото ми аз.
Че всяка моя дума можеш да отгатнеш
преди пред теб да изрека на глас.
Че всеки жест преди да го направя
е вече проектиран в твоите мисли.
Че в твоето присъствие съм себе си -
такава истинска и слънчева , различна.
Че само със очите можем да говорим
и всичко да си кажем докато мълчим.
А нежността като бълбукащо поточе
танцува покрай нас валс светлосин.

Сега, когато съм наясно че те има
"Това е ТОЙ" - могла бих да заявя на глас.
Сега черта, която ще ни раздели завинаги
ще трябва да поставя между нас.

Най-тежкия ми избор във живота -
сърцето милото самотно стене и те търси.
От сила имам нужда за да се обърна,
защото знам че след това за мене няма връщане.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me