uFeel.me
Избор
Автор: Bloody MarY,  7 януари 2012 г. в 21:02 ч.
прочити: 229

Няма ги вече любовните послания
свърши и романтиката между нас.
Няма вече и тъпи оправдания
или обещания... останах само аз…

Останах само аз заклещена във спомен
за разноцветни и щастливи дни..
Затвора ми – света огромен
всяка надежда за „нас“ разруши.

Да се влюбя в мъжа погрешен
бе решение, което ме опустоши.
Но не съжалявам и до ден днешен
сърцето ми пак същото ще реши.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me