uFeel.me
Избор
Автор: silvia0505,  25 юни 2011 г. в 19:26 ч.
прочити: 238
Мога да съм нежна, мога да съм зла.
Мога и отрова да ти поднеса...
Мога да съм демон,страх и суета...
Мога,но не искам... Нека се спася!

Мога да ти давам смях и топлина...
Може да не искам,да ти устоя.
Можеш да ме имаш с страх и със вина...
Може, не искаѝ, да се примиря!

Страхове и болка... Всичко забрави.
С грижа ме обсебваѝ и ме съхрани.
В миг да се стопяват всичките сълзи
и да избуяват, нашите мечти.

Колкото да казваш, че си преживял,
искреност и нежност, ти не си ми дал.
Щом не можеш, с обич да ме сътвориш,
може и самотен да се провалиш.

Няма и причина да си толкоз горд...
С обич се налучква верния акорд.
Песен от душата, трудно се реди,
но веднъж запята, винаги звучи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me