uFeel.me
Истински
Автор: nerina,  18 февруари 2013 г. в 17:49 ч.
прочити: 402
Много нощи на сън те измислях
и се даваше в моите очи,
твоят образ на ураган заприличал,
през деня осветявах с лъчи.
Все ти давах фалшиви черти,
ту акула черна зъбата,
ту хищник пригладнял и зловещ,
единак виеещ под луната
или пък черен рицар със меч.
Фантазирах те под дъгата,
танцувайки с хиляди дребни сълзи,
а привечер под луната,
рисувах с вълните  нашите мечти.
И ето те днес - ту тих, ту свиреп
идваш по истински от всякога,
а моя измислен
свят
и нелеп
ще забравя, че е съществувал някога.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me