uFeel.me
Истински мъж
Автор: love,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 888
Имам ли изобщо избор,
остави ли ми право на това?
Блестяха ми очите—бяха истински звездички,
поглеждам се сега...от блясъка не е останала следа...

А ти си някой си.
Не си дори и личност, само някакъв си мъж.
И какво да правя аз? Поредната робиня?
Защото май това изискваш ти?

Ами, да, така е от край времена,
нищо не е равно,всичко е за някой си,
този,който винаги е пръв?
Ти ли си този?
...значи си истински мъж...!!!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me