uFeel.me
Истинска история
Автор: pavli,  15 ноември 2009 г. в 22:54 ч.
прочити: 2395
Среща. Непредсказуем миг.
Ти запомняш пламъчетата в очите ми.
В теб разпуква тъмна роза.
Аз нехайно с огъня играя.
Над пламъка пърхат розови листенца...
И върху бялата ми риза капят
копнеж и болка... Кървави петна оставят...
Прободени мисли се будят.
Подавам ръка - розата да задържа...
Вече сме - ти, аз и любовта.

                                           © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me