uFeel.me
Истината
Автор: karincheto,  19 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 573
Оставям те,защото те обичам,защото знам,че со щастлив.Но не със мен,не съм за теб желаното момиче,а ти си толкова красив.Оставям те,защото те обичам,животът си със друга сподели.Не дей да бъдеш с нея безразличен,както беше с мен преди.Недей!А цялата любов й подари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me