uFeel.me
Истина стара
Автор: raia vid,  15 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 573
Любовта е истина стара-
развлечение в рая,
съблазън за ада,
но боговете гледат строго,
а дяволи много.

Любовта е истина стара
и като някакъв влак
на някаква гара
идва и отминава,
а пътници много,
но разписание строго.

Любовта е истина стара
като някаква драма,
играна в театър от двама,
но зрители много,
от всякъде критикуват я строго.

Любовта е истина стара
и като в някаква медия
се разнищва сензиция,
даже комедия,
но кибиците много,
между редовете -
чете се по-строго.

Любовта е истина стара,
но вече по телефон
и по компютъра става.
С "ало", "чата" и "нета"
играчите много,
но паролите пазят се строго.

Любовта е истина стара.
Дано в бъдеще няма забрава,
че поколения много,
а археология гледа по-строго.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me