uFeel.me
Искра в искра
Автор: leidi,  8 февруари 2011 г. в 15:49 ч.
прочити: 323
Целуваш ме, а сърцата мълчат
не забравили старите рани.
Притихнал е тази вечер градът,
затаил е дъх до гръдта ни.

Прегръщаш ме и потъваш в очите,
търсиш малка искра в пепелта.
Със ласки покриваш косите-
прилепнали две горещи тела.

Събужда се зрънце заспало,
от непокорната сочна земя,
в пазвата и кротко бе спало,
чакащо топла искра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me