uFeel.me
Искаш
Автор: MaMyHKa,  18 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 280
Искаш още и още, искаш всичко от мен! Искаш душата ми. Искаш тялото ми. Искаш устните и мислите дори.Искаш вниманието, сърцето, любовта и опората ми. Искаш всичко! Какво повече да ти дам? От къде да го взема? На мен кой ще даде? Нима нямам нужда от малко закрила или топлина? Нима мога да живея така? Нима не заслужавам грам от обичта ти? А ти искаш още и още, искаш всичко! Искаш и искаш от мен... Но как, като ти дори отне ми силата да дам...

-------------------------------------
Забележка: Не ми казвайте, че има повторение-това е целта :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me