uFeel.me
Искам
Автор: gabi_81,  6 януари 2010 г. в 09:12 ч.
прочити: 654
ИСКАМ аз назад да се обърна
и времето помежду ни да опитам се да върна.
Отново силно да те прегърна
и на истинската обич с обич да отвърна.


ИСКАМ отминалите ни дни да се завърнат
и със щастие да ни обгърнат.
Очите мои с усмивка твоите да зърнат
и сълзите тъжни да загърбят.


ИСКАМ аз да бъда част от твоето сърце,
щом заговориш ти за мен, усмивка да огрява милото лице.
Очите да блестят като две звезди
и заедно да бъдем аз и ти завинаги.


ИСКАМ да подаря ти цялата си любов
и да споделяме я с благослов.
Господ да е винаги със нас -
да дарява ни със здраве и обич всеки ден и час!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me