uFeel.me
Искам...
Автор: karincheto,  25 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 362
Искам да ти кажа,че много наистина много те обичам и искам да знаеш,че тази любов е напълно истинска и че също е по-силна от самата мен. Искам да го знаеш това,защото не мога вече да го крия в себе си и не мога да издържам да тази толкова силна болка. Любовта е едно много силно чувство,което в моя случай не е споделено и това боли страшно много. Обичам те,разбери го и моля те не се сърди за това. Искам да го знаеш,въпреки че аз знам че ти не изпитваш никакви чувства към мен и това ме боли още повече. Но въпреки всичко аз те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me