uFeel.me
*Искам...*
Автор: mechtaq_za_teb,  24 октомври 2009 г. в 13:55 ч.
прочити: 323

Искам да ме търсиш в мрака отчаян,
както те търсих отчаяно аз!
От всички и всичко да бъдеш забравен,
с нечут, от сърцето ти, тихичък глас.
Да боли, когато ме виждаш щастлива,
както болеше ме яростно мен!
Да се усмихваш, но всъщност насила.
С болка в очите да казваш \"здравей\".
Искам да се будиш нощем със сълзи,
които да парят по твойто лице!
Страх по цялото ти тяло да пълзи,
както се свиваше от ужас мойто сърце!
Да прошепваш името ми, да ти дотежава,
щом се сетиш, че не съм до теб!
Както аз по цели нощи се надявах
да открия в теб предишния човек.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me