uFeel.me
Искам...
Автор: lubovnica,  9 юни 2009 г. в 10:18 ч.
прочити: 222
Искам да те имам, а не мога.
Искам с теб да се сбогувам, а не мога.
Живота мой си и не си.
Ти - любов,
красива, нежна, жадувана
Ти - любов,
ограбваща, невъзможна, скрита.
Искам да те имам,а не мога.
Искам с теб да се сбогувам, а не мога.
В сънищата и мечтите си ми ти.
Ти, Любов!
Теб ще жадувам и мечтая!
До кога ли?
Докато аз съм тук на земята и теб те има!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me