uFeel.me
Искам
Автор: Innka,  18 ноември 2008 г. в 23:29 ч.
прочити: 360
Искам да съм до теб сега...
да си сгушен в мен,
дъхът ти да е приспивната ми песен,
сърцето ти туптящо да усещам
и с топли длани обгърнал ме да заспиваш...

Искам да съм до теб сега...
Да гледам как унасяш се,
как затварят се очите ти красиви,
потъващи в безумния свят на сънищата...

Искам да съм до теб сега...
Да заспя до теб...
И когато събудя се нощем да бъдеш до мен...

Обичам , когато се събуждаш преди мен и ме гледаш...
Обичам , когато ме галиш нежно, сякаш съм от стъкло,
да не ме счупиш...

Обичам с целувка да ме будиш
и с дълбоки искрени очи да ми шептиш...Обичам те любов моя...

Искам да съм до теб сега и до безкрая на света!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me