uFeel.me
Искам
Автор: freedom_666,  6 ноември 2008 г. в 19:08 ч.
прочити: 332
Искам да съм слънце, за да те гледам през деня.
Искам да съм луна, за да бдя над съня.
Искам да съм птица, да летя със моята мечта.
искам да съм вода, за да докосвам твоето лице.
И искам да съм огън, за да мога да те пазя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me