uFeel.me
Искам
Автор: didkin,  22 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 970
Искам! Отново твоя да бъда...
Искам! Да ме обичаш както преди...
Искам! Да не вия вече от болка,
която пронизва ме с отровни стрели.

Искам! Отново сърцето да бие,
а не да чувам как глухо тупти...
Искам! Отново душата си с твоята да слея,
защото всичко свято за мене си Ти!

Искам! Да не се топля само със спомени...
А в твоите прегръдки пак да горя!
Искам! Не секунди за мене отронени,
а вечност с Теб да деля!

Искам! Да мога да кажа"Обичам"
без свенливо да свеждам очи...
Искам! Отново върху твоите стъпки да тичам
и да зная,че до мене си Ти!

Искам! Да напусна света си измислен,
да не залъгвам себе си вече с мечти...
Искам! Животът ми да е бял и прочистен-
от мъка,илюзии,напразни лъжи...

Помогни ми! Да открия нова надежда
в твоите тъмни,дълбоки очи...
Помогни ми! Света без страх да поглеждам,
да разбия тази клетка с кристални стени...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me