uFeel.me
Искам
Автор: obi4ana_madama,  12 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 421
Искам да съм с теб любими.
Искам всяка вечер да заспивам в твоите преградки.
Искам всяка сутрин да се събуждам от твоите целувки.
Искам да те имам вечно.
Искам да знам, че ме обичаш.
Искам да знам, че те има.
Искам да сам с теб любими.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me