uFeel.me
Искам...
Автор: Cruel Beauty,  10 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 859

Искам те в нощите си завинаги,

искам ангелче с мен да си винаги!

Нека любовта ни да е без граници

и да живеем без караници!

Дано любовта ни винаги да е гореща

и да има страст както досега

във всяка наша среща!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me