uFeel.me
Искам
Автор: LP_mileidi,  14 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 638
Любов моя,
жадувам да те видя,
искам да видя красивите ти очи,
искам да усетя,меките ти огнени устни.
Искам да ме галиш с нежните си ръце,
искам те любими мой!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me