uFeel.me
Искам
Автор: cristal872,  19 юли 2011 г. в 14:33 ч.
прочити: 173
Искам миг един да имам,
който да е само мой,
на душата ми немирна
да е нежен пристан той.

Искам цветенце едничко,
някой да ми подари,
но да е събрало всички
облаци, цветя, звезди.

Искам за минутка само
да ме гледат две очи
и във тях да е събрана
лятна обич от лъчи.

Искам миг един да имам,
но да е събрал света.
Не желая вечност сива
да ме пълни с пустота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me