uFeel.me
Искам
Автор: Belieber,  5 юли 2011 г. в 10:57 ч.
прочити: 195
Иска ми се
да беше тук,
до мен сега!

Иска ми се
да зърна поне
за миг лицето ти!

Иска ми се
да чуя перфектната
нотка в гласа ти!

Иска ми се
да те прегърна и
никога да не те пусна!

Иска ми се
завинаги при 
мен да останеш!

Иска ми се
да те докосна,
дори със пръст 
да е само!

Иска ми се,
поне да бъда -
\"Улан лес лони гърал\"!

Аз ще живея
със тази мисъл,
докато е нужно!

Защото ти живееш,
момче, моето небе има
двойно повече звезди!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me