uFeel.me
Искам
Автор: sofia_air,  12 май 2011 г. в 00:02 ч.
прочити: 283
Искам твойте ръце.

Свита в тях да заспя -
приласкана, погалена, малка.
Приютена от пулса ти бърз във нощта,
във галопа му стон да остана.

Искам твойто докосване - с устни и с дъх.
В твойта мъжка магия да чезна
И дано, и дано - там на светлия ръб,
да съм цвят върху твоята нежност.

Всичко твое обичам. Тези силни ръце,
под които и струните стенат...
Моя есен красива. Водопад под заря.
В песента ти да бъда поема...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me