uFeel.me
Искам
Автор: MeriXmas,  7 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 724
Ражда се денят след дълга нощ -
искам светлината му да пия.
Искам да се облека в лъчи
и отново пак да те открия.

Искам през гората да премина
и да й запея песента,
ручейчетата да ме догонват...
Искам с облаците да летя.

Нека бурите да ме прегръщат.
Нека в мен боли - не ще се спра.
Ти ще бъдеш там и ще ме чакаш -
на върха, към който все вървя.

Искам заедно мечтите си да стигнем!
И когато дойде пролетта
от цветя дворец да си издигнем.
Искам да докоснем вечността!

Този свят все още се върти.
Искам да не зная, че ще свърши.
Искам да сме само аз и ти.
И една луна, и слънце, и звезди...

13.02.2001г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me