uFeel.me
Искам всичко...
Автор: pavli,  20 октомври 2009 г. в 21:59 ч.
прочити: 2392
Искам не само избрани моменти,
когато е нагласено и хубаво...
Искам да усещам присъствието ти...
да дишам от теб... влюбено...

Искам стъпките в съня ми да са жадни -
да попиват твоите сълзи...
Искам всички мигове откраднати -
ласка, вопъл, нежност до зори...

Искам всичко...


***


Стига ми...

Не мога да имам всичко...
Не мога да постигна всичко...
Но притежавам онази част от теб,
която винаги трепти с мисълта за мен...

                                                © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me