uFeel.me
Искам те
Автор: dizel4eto__f,  24 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 610
Докосвам те но не вярвам,че си ти
виждам те пред очите ми стоиш.
Искам до болка ръцете ти,
до мен от страст да изгориш.

Искам с очи да ме изпиваш,
да те искам и на сън дори.
Искам жадно до мен да стенеш,
сърцето ти все по-силно да тупти.

Желанието в мен прелива,
и към тебе то ме води.
Желая само мои да бъдеш,
сърцето ми за тебе все говори.

Съня ми не напускаш
и искам винаги да си до мен.
Искам името ми да бълнуваш,
Искам те във моя ден...!!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me