uFeel.me
Искам те
Автор: Innka,  2 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 631

Искам те,искам те разбери!

Да си с мен, да си с мен

нощ и ден ти !

 

 

Погледни деня,

погледни и мен дори!

Погледни света и се замисли.

Колко още ще търсиш ти?

Не се ли умори?

 

 

Погледни ноща,

погледни и моите очи,

те пълни са със сълзи!

Докога ще ме търсиш ти?

Просто се събуди !

 

 

Искам те,искам те разбери!

Да си с мен,

да си само с мен ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me