uFeel.me
Искам те!
Автор: raia vid,  19 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 1336
Искам те!
Много ли е туй?
Да те погледна.
Да те докосна.
Да те прегърна.
Да те целуна.
И в страсти
да забравя
всичко -
грижи и неволи,
радост и тревога.
Искам те!
Такъв, какъвто си -
Без теб не мога.

Да те

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me