uFeel.me
Искам те отново
Автор: malkoto_kote,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 376
Душата ми за теб копнее,
искам да те видя пак.
Сърцето ми по теб жалее,
сън ли беше или знак?

Дни и часове минават,
а тебе все така те няма.
От моите очи сълзици падат,
значи ли това раздяла?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me