uFeel.me
Искам те, любов
Автор: leidi,  13 юни 2011 г. в 17:37 ч.
прочити: 256
Повярва ли, няма да повярваш,
откраднал си и моето небе
и все повтаряш колко съм свободна,
а как лети се без криле?

Очите ти са празни и блуждаят -
не виждат, то какво ли оцеля?
Изгуби се вълшебната омая,
в която ни въртеше любовта

и огнени се пукаха зорите,
на люлки носени от птичите ята.
Сега обрулени и боси ходим,
гората гола, тиха без листа.

Поспри, за миг земята ще загине -
без вода и слънце, без любов.
Спри се, облачето да премине,
ще грейне слънце... искам те, любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me