uFeel.me
Искам себе си да ти дам
Автор: M.,  4 април 2011 г. в 22:58 ч.
прочити: 422
Знам, че мога да ти дам криле,
но не за да летиш, а за да стъпваш на педя от земята...
Знам, че мога да ти дам обич,
но не за да мразиш, а да я цениш когато си самотен...
Знам, че мога да ти дам мечти,
но не за да ги захвърлиш, а да им вдъхваш живот...
Знам, че мога да ти дам себе си,
но не за да те имам, а да имаш - ти мен!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me